Prije dolaska u naš izložbeno-prodajni salon, molimo Vas napravite provizornu skicu prostora sa približnim mjerama, naročito vodeći računa o nekim mogućim specifičnostima kao što su postojanje bočnih zidova, radijatorskih cijevi i radijatora, prisustvo greda, stubišta i slično. To će pomoći da od samog početka izrade idejnog rešenja Vašeg ormara po mjeri povedemo računa o objektivnim mogućnostima i ograničenjima prostora.

Ukoliko ste negdje naišli na fotografiju, katalog, web stranicu sa ormarom sa kliznim vratima ili nekim njegovim djelom koji Vam se dopada, bilo bi jako korisno da to sačuvate i pokažete nam prilikom posjete našem salonu.

Prepoznajte kojem tipu kliznog ormara odgovara Vaš prostor:

 Walk in ormar
Walk in ormar
Ravni ugradbeni ormar
Linijski unutar udubljenja
Ormar u L obliku
Kutni1-page-001
Linijski koji se samo jednom bočnom stranom naslanja na zid
Linijski sa jednom bočnom stranom-page-001
Garderobna soba
garderoba soba-page
Ravni ormar

Molimo Vas da razmislite o svojim potrebama za odlaganjem pojedinih vrsta svojih stvari, što će značajno utjecati na unutarnju organizaciju ormara sa kliznim vratima.

Obratite pažnju na potreban broj ladica, broj polica za odlaganje stvari slaganjem, na količinu i odnos dugih i kratkih stvari za odlaganje vješanjem, dimenzije nestandardnih stvari koje bi ste željeli da odložite (putne torebe, skije, usisivač, daska za peglanje, zimske jakne i sl.)