Do nove kuhinje po mjeri u nekoliko koraka.

  • Kako bi vam mogli pomoći u stvaranju vaše idealne i funkcionalne kuhinje, potrebni su nam okvirne mjere Vašeg prostora. Okvirno premjerite širinu i visina zidova, poziciju dovoda i odvoda vode, udaljenost nekog prozora od početka ovoga ili onoga zida, širinu prozora i visina od poda do klupčice, visina do neke cijevi od centralnog grijanja ili plina itd. Izmjerite i zapišite sve ono što Vam se čini da bi moglo biti važno. Ukoliko ste negdje naišli na fotografiju, katalog, web stranicu sa kuhinjom po mjeri ili nekim njenim djelom koji Vam se sviđa, bilo bi jako korisno da to spremite i pokažete nam prilikom posjete našem salonu.
  • Sljedeći korak je projektiranje kuhinje po mjeri. Kada znamo mjere počinjemo sa projektiranjem vaše kuhinje. U ovom koraku ćemo definirati materijale i dekore, načine otvaranja elemenata, da li će biti više ladica ili standardno otvaranje, model ručkica te dodatnu opremu. Nakon prikupljanja svih podataka izrađujemo financijsku ponudu i prezentiramo Vam buduću kuhinju u 3D prikazu, te ćete dobiti viziju kako će kuhinja po mjeri izgledati u Vašem domu.
  • Prihvaćanjem naše ponude izlazimo na teren na preciznu izmjeru Vašeg prostora. U ovom koraku naš tehničar će pregledati dali nacrt kuhinje odgovara stvarnom stanju i ako je potrebno da se naprave izmjene kako bi došli do najboljeg moguće rješenja za kuhinju.
  • Nakon završenog mjerenja, sklapamo kupoprodajni ugovor s detaljnim popisom svih karakteristika, odabranim materijalima, ukupnom cijenom, te skicom kuhinje. Nakon Vašeg potpisa možemo krenuti u izradu Vaše kuhinje.
  • Nakon završene proizvodnje kuhinje, istu dostavljamo i montiramo.

KUHINJA-PO-MJERI-SAVJETI

Obrazac za izradu kuhinje po mjeri

Ako želite saznati cijenu Vaše nove kuhinje, ispunite obrazac i zatražite neobvezujuću ponudu !      ZATRAŽITE PONUDU